Jose Silva UltraMind ESP sistem

"Naj bo preostanek vašega življenja najboljše v vašem življenju!"

Jose Silva

Domov
UltraMind ESP
Kaj sistem ponuja
Jose Silva
Zakaj UltraMind ESP
Seminarji / Prijava
Pogosta vprašanja
Članki / Raziskave
Povezave
Kontakti


Avlis Publishing LCC
Avlis Publishing LCC


UltraMind ESP seminar
UltraMind ESP seminar


100% garancija na zadovoljstvo

Česa se boste naučili z Jose Silva UltraMind ESP sistemom...

Izpopolnite umetnost dinamične (aktivne) meditacije do mojstrstva

Naučite se tehnike poglobljene meditacije v zgolj 60 sekundah. Nič vas ne teži. Zvoki iz okolice vas ne motijo. Stres – preteklost. Glavoboli in migrene – morda izginejo za vedno. Ustvarjalnost in produktivnost na višku. Ambicije ostajajo jasno začrtane in nadzorovane. Skrbi vas ne dušijo več. In kot je Time Magazine poročal v zgodbi z naslovnice: “Meditacijo priporoča vse več in več zdravnikov kot sredstvo preprečevanja, upočasnjevanja ali vsaj nadzorovanja bolečine (in razvoja) kroničnih bolezni, kot so bolezni srca, AIDS, rak in neplodnost.“ Na srečo sistem Joseja Silve meditacijo postavlja na povsem novo raven, brez primere.
Na seminarju UltraMind ESP sistema Joseja Silve boste preživeli 10 seans v globokem alfa ali theta stanju meditacije, kamor vas bo popeljal inštruktor, tako duhovno kakor tudi z besedo.


Razumevanje in nadzorovanje lastnega uma

Vas teži telesna teža? Kadite? Ne najdete zadostnega motiva, imate težave z dieto ali ste osebno neodločni? Z UltraMind ESP sistemom Joseja Silve boste osvojili t.i. duhovno video tehniko, s katero boste spoznali, katera dejanja so potrebna, da si pomagate rešiti tovrstne težave. Pomagali si boste s tehniko treh prizorov – to je proces v treh korakih, mnogo učinkovitejši kot npr. samo-hipnoza, razne sugestije ali vizualizacija.

Neverjetno, a resnično! Odvisnost, katerakoli že, vas nima v oblasti. Hrepenenje ali potreba, kot je npr. „nenadzorovano basanje s hrano“, sčasoma popolnoma izgine.


Naučite se zdraviti sebe in druge

Osupljivo, a znanstveniki in zdravniki šele danes govorijo o metodi Joseja Silve, znani in poučevani že leta... „um je gonilna sila vsakega zdravljenja.“ S dejanskim posvečanjem zdravstvenim primerom (osebne „case-working“ tehnike), opisanim v UltraMind ESP sistemu Joseja Silve, boste odkrili znanstveno potrjene, mentalne vizualizacijske metode, ki pospešijo okrevanje po bolezni, stalno lajšajo bolečine in zdravijo poškodbe, zagotavljajo odlično zdravje, preprečujejo obolenja in bolezni... Mi pa se naučimo celo tega, kako na daleč pomagamo bližnjim z oddajanjem dobrih vibracij in duševnih slik oz. podob.
Ne verjamete? No... vedite, da se je svetovno priznani raziskovalec terapij za rakava obolenja dr. Carl Simonton zatekel k tehnikam Joseja Silve... najmočnejšemu in preprostemu sredstvu, ki ga lahko nudi svojim pacientom. Del seminarja udeleženci v parih z uporabo uma duševno „odkrivajo“ bolezenske težave ljudi, ki jih ne poznajo in jim potem, spet s pomočjo uma, pošiljajo ozdravljenje. Zveni neverjetno, a je resnično! Rezultati, ki jih udeleženci seminarjev dosegajo, pa so preprosto... več kot osupljivi.


Ponesite ustvarjalno vizualizacijo na novo raven

Vaš um je pravi strokovnjak, ko gre za ustvarjanje „naključij“ in „priložnosti“ ter nadzorovanje „sreče“, kadar gre za vprašanje o napredovanju k zadanim ciljem. Z drugimi besedami, sposobni ste poveljevati moči misli in tako vplivati na realnost. A tu je, kot v večini takih vizualnih sistemov, vseskozi prisoten problem: če želite poseči po nečem, česar vam višja inteligenca ni namenila, vas lahko doleti neuspeh ali še slabše, postanete magnet za vse, kar vam lahko škodi.
Jose Silva se je tega zavedal in v UltraMind ESP sistemu se učimo uporabljati um na delta ravni (med spanjem), da bi prepoznali prave cilje in življenjsko poslanstvo vsakega posameznika.
Ta revolucionarna tehnika uporabe uma v spanju – zbiranje idej, pogledov in vplivov - pomaga razvozlati in rešiti tudi probleme, ki so na prvi pogled nerešljivi. Ko spoznate, kaj je PRAV, kaj je vaš cilj ali poslanstvo, z uporabo tehnike treh prizorov to pospremite v stvarnost.
Odkrijte in izpolnite svoje življenjsko poslanstvo.

Napoleon Hill je pred več kot 75 leti dejal: „Najmočnejše orožje, ki ga imamo, je naš um.“ Dobra novica pri tem je, da je Jose Silva nadgradil delo Napoleona Hilla in omogočil prav vsakemu, da se s pomočjo genialnih metod prelevi v „super-prejemnika“.
Ni pomembno. ali ste trgovec, podjetnik, upokojenec, pripravnik, gospodinja, “falirani študent”, delavec ali poslovodja. Vsi smo tu, da izpolnimo svoje poslanstvo, pa naj bo to vzgoja dveh čudovitih otrok, pisanje knjig, ohranjanje deževnega gozda ali izpeljava več milijonskega posla in posledično možnost za zaposlitev stotine ljudi.
Na seminarju boste najprej spoznali, kaj bi morali početi in nato kako uspeti v tem početju.


Razvijte ESP (intuicijo)

Bi vam bilo všeč, da po volji usmerjate in vplivate na ljudi z razdalje? Bi vam bilo morda všeč, da ugajate na prvi pogled ali se nemudoma sporazumete z mimoidočimi, z ljudmi, ki jih srečate? Z ljudmi, ki jih želite poznati? Vplivate na odnose, ki jih želite negovati? S sistemom Joseja Silve se boste naučili, kako stopiti vase (v svoj um), kako napredovati do nepredstavljivih razsežnosti z močjo navdiha, ki vam je bila dana – v poslu in poslovnih odločitvah, v osebnem življenju... morda pri premagovanju ovir k nepredstavljivi blaginji in hipnemu uspehu v vaši bližnji prihodnosti!


Naučite se dveh najbolj uspešnih Silvinih tehnik...

Naučili se boste uporabljati:

  • Tehniko treh prizorov
    Naučite svoj um delovati v smeri iskanja zadanega cilja. Ta tehnika ne služi zgolj doseganju večje samo-motivacije na znotraj, pač pa tudi na zunaj z ustvarjanjem naključij, situacij, za katere bi sicer bili prepričani, da ne morejo biti nadzorovane, pa vodijo k zadanemu cilju. Spoznali boste, da je tudi sreča nekaj, nad čimer imate nadzor.

  • Mentalna video tehnika (Mental Video)
    Nič, kar ste prebrali, se ne more primerjati s to izjemno tehniko.
    Naučite svoj um stopiti v stanje višje zavesti med spanjem, da bi prišli do rešitev zapletenih problemov in bili deležni usmerjanja (vodenja) v življenju. To usmerjanje oz. vodenje boste doživeli kot sanje ali pa kot fizična naključja v obliki prepoznavnih znakov. Uporabite to izjemno tehniko za doseganje PRAVIH odločitev.