Jose Silva UltraMind ESP sistem

"Naj bo preostanek vašega življenja najboljše v vašem življenju!"

Jose Silva

Domov
UltraMind ESP
Kaj sistem ponuja
Jose Silva
Zakaj UltraMind ESP
Seminarji / Prijava
Pogosta vprašanja
Članki / Raziskave
Povezave
Kontakti


Avlis Publishing LCC
Avlis Publishing LCC


UltraMind ESP seminar
UltraMind ESP seminar


100% garancija na zadovoljstvo

Kaj pomeni 100% garancija na zadovoljstvo?

Odgovor: V primeru nezadovoljstva lahko ob zaključku seminarja zavrnete prejem certifikata in brez vprašanj zahtevate popolno vračilo plačila.

 

Kako lahko uporabim Silvin UltraMind ESP sistem za izboljšanje odnosov z mojimi bližnjimi?

Odgovor: Ob koncu dneva se poglobite na alfa nivo in preglejte, kakšen je bil vaš dan. S tehniko treh prizorov popravite vse, kar vam ni bilo po volji.

  • Če se je zgodilo nekaj, kar vam ni bilo všeč, to vizualizirajte v prvem prizoru. Nato ta prizor izbrišite in nekoliko bolj v levo ustvarite drugi prizor.
  • V drugem prizoru si narišite isti dogodek, ki se odvija na drugačen, boljši način.
  • V tretjem prizoru, spet nekoliko v levo, si predstavljajte uspešen zaključek dogodka, pri katerem so vsi udeleženci zadovoljni in srečni.


Ali lahko s tehniko treh prizorov spremenim stvari, ki so jih naredili drugi ljudje?

Odgovor: To tehniko lahko uporabite zase in za druge. Če ste rekli ali naredili nekaj, kar zdaj obžalujete, lahko to vizualizirate, izbrišete in spremenite. Če niste rekli ali naredili nečesa in vam je zdaj žal, lahko uporabite tehniko treh prizorov in to popravite.
Če je nekdo drug rekel ali storil nekaj, kar vas je prizadelo, ali nečesa pomembnega ni naredil, potem vizualizirajte ta dogodek v prvem prizoru, v drugem prizoru pa ga popravite.
Pomembno je, da so na tretjem prizoru vsi ljudje zadovoljni z rešitvijo, saj je ta najboljša za vse vpletene.


Kako lahko tehnika treh prizorov spreminja stvari?

Odgovor: Ta tehnika seveda ne spremeni tistega, kar se je že zgodilo. Z uporabo tehnike treh prizorov lahko nevtralizirate negativno energijo, ki jo nosite v sebi, in se tako lažje povežete z določeno osebo naslednjič, ko jo srečate.
Če niste izkoristili priložnosti, da bi nekomu povedali, da ga cenite, ali da občudujete njegovo dejanje, potem se v drugem prizoru vrnite na ta dogodek in to mu povejte. Obenem se programirajte tako, da boste v prihodnosti vedno izrazili ustrezno spoštovanje in občudovanje.
Če se nekdo drug ni zahvalil vam, ali vam ni povedal, da ceni vaše dejanje ali vaše besede, se vrnite na ta dogodek in si v drugem prizoru predstavljajte, da vam ta oseba izraža spoštovanje in občudovanje. Prepričani bodite, da se je to zares zgodilo in počutili se boste bolje.
Kot diplomant UltraMind ESP sistema Joseja Silve pa veste, da ne bo boljši le vaš občutek. Znano je, da iz svojega centra na alfa nivoju lahko projicirate svoje misli kamorkoli in ob tem rešujete probleme iz izboljšujete okoliščine. Če si torej iskreno želite, da bi izboljšali situacijo za vse vpletene, bodo te osebe to začutile.


Kako lahko prikličem nekoga v moje življenje?
Na primer dekle/fanta ali nekoga, ki bi mi pomagal pri poslu?

Odgovor: Uporabite tehniko Mentalnega Videa, ki nam jo je Jose Silva predstavil pred mnogimi leti. Ne pozabite, da nam je ob tem priporočil, naj v Mentalnem Videu pustimo še nekaj prostora za višjo inteligenco, ki nas bo združila s pravo osebo. »Vaše želje naj ne vsebujejo preveč podrobnosti,« je rekel. Morda mislite, da veste, kakšna oseba bi bila prava za vas, vendar ne pozabite, da ne veste vsega. Dovolite tudi višji inteligenci, da vam pomaga.
Poglejmo si primer. Neka ženska si je želela najti moškega in neki moški si je želel najti žensko. Moški je slišal, da se ženske navadno poročijo zaradi skritih zmožnosti, ki jih vidijo v moškem in ne zaradi tega, kar je ta moški danes. Moškemu tak pritisk ni bil všeč, zato je ustvaril Mentalni Video, v katerem je našel žensko, ki je bila zadovoljna z njim, s takim kot je zares bil.
Ženska pa je slišala, da se moški upirajo spremembam. Zato je ustvarila Mentalni Video, v katerem je našla moškega, ki se je bil voljan spreminjati, se razvijati in se izpopolnjevati.
Moški in ženska sta se našla, vendar se je v njunem odnosu kmalu pojavil problem. Ko je moški napredoval v svojem poklicu, so se njegovi interesi začeli spreminjati. Zahajal je v drugačno družbo in svoj prosti čas je preživljal drugače. Ženski to ni bilo po volji, saj se je moški vedel drugače, kot takrat, ko sta se spoznala. To vendar niso bile lastnosti, zaradi katerih se je vanj zaljubila. Ko sta se spoznala, je bil moški na določenem družbenem nivoju in ženska je uživala v družbi njegovih prijateljev. Zdaj je spoznal nove prijatelje, na drugem nivoju, in ženska se v tej družbi ni počutila prijetno. Seveda pa tudi moški ni bil zadovoljen. Želel si je, da bi se njegova ženska razvijala skupaj z njim, vendar se je ona spremembam upirala. Želela si je, da bi on ostal tak kot je bil, to pa je njega zelo omejevalo.
Oba sta dobila točno to, za kar sta programirala v svojem Mentalnem Videu, vendar nihče od njiju ni dobil tistega, kar je zares potreboval.


Kakšen je torej najboljši recept za programiranje cilja?

Odgovor: Vedno pustite nekaj prostora za višjo inteligenco, naj ona poišče pravo osebo za vas. Lahko naredite takole. Na beta nivoju ustvarite vaš prvi Mentalni Video in vizualizirajte sebe v trenutni situaciji. Nato v vašem centru, na alfa nivoju, ustvarite drugi Mentalni video, v katerem si predstavljajte sebe v situaciji, ki si jo želite. Predstavljajte si, da delate stvari, ki bi jih počeli v želenem odnosu.
Ne bodite preveč natančni, saj bi s tem morda izključili kakšno dobro možnost. Pustite nekaj prostora vašemu mentorju z druge strani, da on najde najprimernejšo osebo za vas. Predstavljajte si lastnosti, ki bi vam bile všeč pri tej osebi, vendar le najpomembnejše lastnosti. Pazite, da ne izključite iz svojega izbora popolne osebe zgolj zato, ker ima na primer drugačno barvo las. Ne izključite nekoga, ki se ukvarja z drugačnimi stvarmi kot vi; morda kasneje ugotovite, da obstajajo stvari, ki jih ne poznate, vendar boste uživali v njih, ko jih boste enkrat izkusili.
V vašem Mentalnem Videu si preprosto predstavljajte nekoga ob sebi, oba pa bodita zelo srečna. Bodita srečna, da se tako dobro ujemata in da sta si ustvarila tako prijetno življenje. Višja inteligenca bo potem poskrbela za podrobnosti, da se bo to uresničilo.
Vaša naloga pa je, da ste pozorni na namige … in budno opazujete, kdo naj bi bila oseba, ki vam jo višja inteligenca pošilja. Zapomnite si tudi, da morda ne boste takoj srečali 'pravega'. Morda boste najprej spoznali nekoga, ki vas lahko nauči nekaj, kar boste potrebovali, ko se vam približa 'pravi'.


Kaj naj storim, če imam v odnosu težave, pa ne vem zakaj?

Odgovor: Najprej o tem premislite v svojem središču, na alfa nivoju. Alfa nivo je idealen nivo za razmišljanje. Bodite pozorni tudi na svoje sanje. Sanje so sporočila iz naše podzavesti. Če se naučite razumeti sporočila svojih sanj, vam ta lahko pomagajo pri razumevanju vas samih, ter vaših odnosov z ljudmi.
Na primer: neka ženska je sanjala, da je bojevnica. To ji je pomagalo, da je ugotovila, da je v odnosu do svojega fanta preveč pasivna. Pričela je dajati pobude za njune zmenke in izkazalo se je, da je fantu to zelo všeč. Fant je tako občutil manj pritiska in več zaupanja, da počneta skupaj tudi nekaj, kar je všeč njej in da ni ona vedno tista, ki se prilagaja, le da bi ustregla njemu.