Jose Silva UltraMind ESP sistem

"Naj bo preostanek vašega življenja najboljše v vašem življenju!"

Jose Silva

Domov
UltraMind ESP
Kaj sistem ponuja
Jose Silva
Zakaj UltraMind ESP
Seminarji / Prijava
Pogosta vprašanja
Članki / Raziskave
Povezave
Kontakti


Avlis Publishing LCC
Avlis Publishing LCC


UltraMind ESP seminar
UltraMind ESP seminar


100% garancija na zadovoljstvo

Zakaj je Silvin UltraMind sistem tako edinstven?

Kratek pregled – pozorno preberite! Trije razlogi zagotavljajo Silvinemu UltraMind ESP sistemu prednost pred drugimi programi, ki so tudi na voljo.


Prvi razlog: učenje delovanja na Alfa ravni

Alfa raven je stanje uma, ki ga dosežete z meditacijo ali kadar zelo rahlo spite. Prepričanje, vizualizacija, zdravljenje, intuicija, jasnovidnost – vse deluje stokrat, če ne tisočkrat bolje na tej ravni, na kateri lahko vprežete svojo podzavest in ostanete popolnoma budni. Ne potrebujete druge elektronske opreme, zvočnih sob, da bi dosegli alfa raven. Silvin UltraMind ESP sistem vas nauči doseči to raven zgolj z vašo voljo. Ja, alfa raven lahko dosežete v nabito polnem avtobusu, na poslovnem sestanku, sredi vsakodnevnega dela. Alfa trenutke izkoristite za vpogled v intuicijo, za vaje vizualizacije, za polnjenje baterij ali zgolj za sprostitev, odpravo stresa. Naučite se kjerkoli in kadarkoli v roku 60 sekund doseči alfa raven.


Drugi razlog: Odkrijte svoje življenjsko poslanstvo

Ste kdaj čutili, da bi morali v življenju storiti nekaj več? Morda ste čutili skrito nadarjenost, ki samo čaka, da izbruhne na plan in prinese uspeh. Ali pa ste pripravljeni sprejeti posebno duhovno poslanstvo? Mar ne bi bilo lepo poznati višje inteligence, ki bi vas vodila k doseganju vseh teh ciljev? Mnogi samo izpopolnjevalni programi učijo, da s sprehodom v svoj um lahko dobite „karkoli si želite“. Žal to ni res. Silvine raziskave so pokazale, da lahko imate vse, kar si želite, ČE in SAMO ČE je to del duhovnega načrta, namenjenega vam. UltraMind ESP sistem vas uči vstopiti v vaš intuitivni um, da bi sprejemali prave odločitve in da bi se spravili na pravo pot. Pomagamo vam odkriti vaše življenjsko poslanstvo. Če ste namenjeni k napačnim ciljem, boste naleteli na velike ovire v življenju, kot so slaba služba, slabo zdravje, težave v družini... Zamislite se nad svojim življenjem ta trenutek. Vidite kakšne ovire?
Silvin UltraMind ESP sistem vas nauči intuitivno razumeti smisel vašega življenja in seveda z lahkoto premagovati vse ovire. S Silvinim UltraMind ESP sistemom lahko živite skladno s svojim resničnim življenjskim poslanstvom ter sprejemate prave odločitve v vseh pogledih, na vseh področjih življenja.


Tretji razlog: napredovanje v poslanstvu in doseganje zadanih si ciljev

Ko končno znate delovati na alfa ravni in in po občutku vedeti, kaj bi morali početi – raje kot misliti, kaj bi morali početi – ste pripravljeni za uporabo Silvine tehnike treh prizorov. Kadar vam bo poslanstvo popolnoma jasno, kako lahko delujete v prid človeštvu in zadostite razlogu svojega obstoja, boste spoznali, kako vas skoraj čarobno naključja silijo naprej. Tehnika treh prizorov je orodje, s katerim upravljate z „naključji“, da bi napredovali v tem smislu (delovanju v prid človeštva).

Z UltraMind sistemom Joseja Silve boste dobili vse pripomočke, ki jih potrebujete, da bi bili deležni vodenja in pomoči s strani višje inteligence, da bi se pripravili uspeti v življenjskem poslanstvu. Nič se ne more primerjati z Jose Silva UltraMind ESP sistemom. UltraMind ESP sistem je vrhunec 55-letnega raziskovanja in udejstvovanja v praksi z milijoni ljudi, ki so se udeleževali njegovih seminarjev.