Jose Silva UltraMind ESP sistem

"Naj bo preostanek vašega življenja najboljše v vašem življenju!"

Jose Silva

Domov
UltraMind ESP
Kaj sistem ponuja
Jose Silva
Zakaj UltraMind ESP
Seminarji / Prijava
Pogosta vprašanja
Članki / Raziskave
Povezave
Kontakti


Avlis Publishing LCC
Avlis Publishing LCC


UltraMind ESP seminar
UltraMind ESP seminar


100% garancija na zadovoljstvo

“NAJ BO PREOSTANEK VAŠEGA ŽIVLJENJA
NAJBOLJŠE V VAŠEM ŽIVLJENJU!”

Spoznajte UltraMind ESP sistem Joseja Silve; pridružite se tistim, ki vodijo človeštvo skozi drugo stopnjo človeške evolucije.

Naučili se boste kako razviti in bolje uporabiti prirojene sposobnosti, ki jih do danes verjetno niste uporabljali v celoti.

Naučili se boste pravilnega mentalnega - duhovnega pristopa, ki bo omogočil sprostiti vaše intuitivne sposobnosti, ter vas pripravil za vodstvo višje inteligence. To je naravna sposobnost, ki se je lahko nauči uporabljati vsakdo.


Pomagala vam bo na mnogo načinov:

Sprejemanje dobrih odločitev! Slabe odločitve vodijo k razočaranju, nesreči, trpljenju in neuspehu, dobre prinašajo uspeh, srečo, spoštovanje, dovršenost, ljubezen.


Sreča

Srečni smo takrat, ko dosežemo ali dobimo nekaj, kar je za nas pomembno. To je lahko nekaj materialnega, duhovnega, čustvenega ali nekaj, kar je povezano z drugimi ljudmi.
Silva vam pomaga najti srečo. Nauči vas posebnih tehnik vizualizacije in programiranja misli, s katerimi lahko pritegnite v vaše življenje to, česar si želite.


Koncentracija

S Silvino pomočjo lahko izboljšate svojo koncentracijo in sposobnost za učenje. Silvin program, razvit v 60-ih letih prejšnjega stoletja, je bil prvotno namenjen učencem, ki so potrebovali pomoč pri učenju. Ker so se pri tem pokazali veliki uspehi, se je Silvin program hitro razširil po svetu in kmalu so podobne metode uporabljali tudi umetniki pri iskanju navdiha, poslovneži pri intuitivnem odločanju in študentje, ki so želeli izboljšati svojo koncentracijo. Tudi vi sami lahko preverite, da je s Silvo učenje učinkovitejše in koncentracija boljša.


Pozitivna naravnanost

Ko boste odkrili, da skrite sposobnosti vašega uma lahko vplivajo na svet okoli vas, se bo v vas razvila umirjena samozavest in pozitiven odnos do življenja. Pozitivna naravnanost sicer sama od sebe ne bo rešila vseh težav, gotovo pa vam bo pomagala, da se boste s težavami lažje soočali. Pomembno je, da se vedno trudite biti pozitivno naravnani.


Trenutni navdih

Niso le veliki izumitelji, pisatelji in umetniki obdarjeni s sposobnostjo, da prikličejo trenutni navdih. Napoleon Hill, avtor knjige 'Law of Success' (Zakon uspeha) piše: »Veliki umetniki, pisatelji, glasbeniki in pesniki so postali veliki ravno zato, ker so se zanesli na 'glasek, ki jim je prišepetaval iz njihove notranjosti'. Tudi ljudje, ki imajo močno domišljijo, vedo, da so se njihove najboljše ideje razvile iz slutenj.« Bistvo tečaja Silva UltraMind je, da se v vas razvije več slutenj, ki vam bodo pomagale do trenutnih navdihov. Tako boste lažje ustvarjali nove stvari, sprejemali pravilne odločitve in reševali težave.


Samozavest

V Silvinih tečajih se boste naučili, kako vaš lasten um oblikuje svet okoli vas. Ko boste spoznali, da imate moč, s katero lahko vplivate na spremembe, se bo vaša samozavest izjemno povečala. Naučili se boste tudi tehnik vizualizacije, s katerimi boste programirali svoj um in utrdili svojo notranjo samozavest.


Brez skrbi

Ko boste spoznali, da imate moč, da izboljšate svoje življenje, bodo iz vašega sveta izginile skrbi. Silva vas uči tudi, kako uporabiti vizualizacijo in programiranje uma, da bi se znebili strahov, fobij in negativnih misli.


Iskanje smisla življenja

Ste kdaj imeli občutek, da bi v življenju morali narediti nekaj več? Ste morda čutili skrito nadarjenost, ki je pripravljena vznikniti v uspeh? Ali pa zmožnost izpolniti posebno poslanstvo, doseči duhovni cilj?

Naučili se boste prav tega – kako sprejeti vodstvo in podporo višje inteligence za dosego zgoraj omenjenih ciljev.

Vse to je UltraMind sistem Joseja Silve – spremenite preostanek svojega življenja v najboljše v vašem življenju!

Izboljšajte razumevanje sebe in drugih.

Komunicirajmo med sabo fizično, čustveno in duhovno.


Pripravite se na uspeh

Z UltraMind ESP sistemom Joseja Silve imate v rokah vse potrebno orodje za sprejem vodenja in pomoči višje inteligence za pripravo na uspeh vašega življenjskega poslanstva.


Opredelitve Joseja Silve

Zdravje, če ne boste zdravi, se ne boste lotili ničesar drugega in tako ne boste sposobni izpolniti svojega poslanstva. Če je potrebno lahko sprejmete vodenje, ki vam bo pomagalo do pravih odločitev in tako povrnitve dobrega zdravja, kot tudi vodenje in podporo, ko gre za prehrano, telovadbo, kontrolo stresa in ostalih dejavnikov, da si zagotovite zadostno energijo za dosego ciljev, ki jih želite doseči.

Boljši medsebojni odnosi, naj bodo najsrečnejši čas vašega življenja, Višja inteligenca vas bo vodila in usmerjala v vseh pogledih: romanci, zakonu, družini in otrocih, prijateljih in poslu.

Delo mora poskrbeti za zadovoljitev vaših materialni potreb, kajti vsi potrebujemo denar. Denar je gorivo, ki poganja vso mašinerijo. Če želite početi osupljive stvari, za to potrebujete veliko denarja, če pa se zadovoljite z malim, tudi denarja ne potrebujete toliko.


Vodilni na področju

Milijoni ljudi po svetu so se naučili kako razviti svoje psihične sposobnosti z metodo Joseja Silve in so si enotni, ko pravijo:

„Hvala, ker ste mi pokazali, kako svoje življenje spremeniti na bolje.“

Jose Silva je bil prvi raziskovalec tega področja na svetu... prvi, ki je razvil metodo, s katero lahko vsakdo, kdor si tega želi, uri in uporablja svoje naravne psihične sposobnosti.

Verjel je, da je to njegovo poslanstvo v življenju. Uresničitev pa je dočakal tik pred svojo smrtjo leta 1999: UltraMind ESP System Joseja Silve.

Novi ESP sistem uči komunikacije z višjo inteligenco kakor tudi o različnih pogledih miselne telepatije. Ko enkrat obvladate preproste tehnike, ste sposobni sprostiti vse telepatske moči, s katerimi ste prišli na svet.